Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering handler om å gjøre ditt nettsted synlig i søkemotorene på de områdene/produktene du er best på. Dette er en synlighet man må gjøre seg fortjent til ved å utvikle gode nettsider med fokus på:

  • Godt innhold 
  • Brukervennlighet
  • God struktur på innhold og koder
  • Linkprofil

Ved å fokusere på disse 4 faktorene så vil man kunne rangere høyt på de ordene som er fornuftige for deg å rangere på. I første omgang bør man velge seg ut 3-4 ord som er viktigst for deg, det vil si dette bør være ordene som gir deg autoritet eller penger i kassa. Velger du for mange ord så vil jobben bli så stor at du trenger et astronomisk budsjett for å klare dette. Vi anbefaler alle som er interessert i søkemotoroptimalisering å først foreta en webanalyse.

Hvordan kommer jeg i gang med søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering er et ganske bredt og krevende fag, dette gjør sitt til at veldig mange bruker egne byråer som er spesialisert på nettopp søkemotoroptimalisering. Det er likevel fult mulig å gjøre dette selv men dette vil mest sannsynlig koste deg mye tid som du kunne brukt på det du er best på.

Vi har en samarbeidspartner som tilbyr en SEO forrapport til 8000,- kroner eks. mva, det betyr at du kan få en uforpliktende profesjonell vurdering av din nettside. Rapporten tar for seg følgende:

  • Teknisk tilstand
  • On-page (innhold og struktur)
  • Off-page (lenkeprofil)

Når rapporten er ferdig så vil du få en liste over tiltak som kan øke dine rangeringer i søkemotorene. Du står fritt til å gjøre tiltakene selv eller du kan engasjere vår samarbeidspartner. Bruk kontaktskjemaet nedenfor for å bestille en rapporter eller om du ønsker å vite mer om dette tilbudet.